Assessment Center, specifiek gericht op teamleiders, de eerste laag leidinggevenden, binnen front, mid- en back-office omgevingen.
Submenu

Assessments voor teamleiders

Wilt u weten of uw teamleider(s) werkelijk leidinggevende(n) zijn, of bent u daarvan al overtuigd maar vraagt u zich af of hij/zij past binnen de ontwikkelingen die uw organisatie doormaakt? Wellicht bent u zeer tevreden over uw teamleider(s) en is het een mooi moment om uw teamleider(s) nog beter  te gaan begeleiden in zijn/haar groei? Of bent u van plan een nieuwe teamleider aan te nemen en wilt u uw oordeel toetsen aan een objectief assessment?

 

Assesment Center

Quality Support biedt een Assessment Center aan, specifiek gericht op teamleiders, de eerste laag leidinggevenden, binnen front, mid- en back-office omgevingen. Wij willen hiermee afdelingsmanagers en HR managers  ondersteunen in een kwalitatief hoogwaardige selectie van teamleiders en een passende ontwikkeling van teamleiders.

We hebben het Assessment Center vorm gegeven vanuit jarenlange ervaring met de selectie en ontwikkeling van teamleiders. Wij vergelijken de ontwikkelingen, ambities en doelstellingen van uw afdeling/organisatie en uw persoonlijke wensen ten aanzien van het teamleiderprofiel met de gebruikelijke teamleidervaardigheden en de persoonlijkheid, ervaring en kunde van de betreffende teamleider(s). Het Assessment Center is zeer praktisch opgezet. Onze instrumenten zorgen ervoor dat uit het Assessment Center duidelijk naar voren komt of de teamleider past binnen een leidinggevende functie, binnen uw organisatie en welke begeleiding de teamleider van zijn/haar leidinggevende (of externe coach)nodig heeft in de toekomst.

 

Opdrachtgevers schakelen ons Assessment Center in bij :

• Aanname van teamleider(s)

• Een potentieelmeting van de teamleider(s) binnen de afdeling

• Ontwikkeltrajecten van teamleiders

• Behoefte om inzicht te krijgen in de samenstelling van het team met teamleiders om van daaruit de samenwerking te kunnen optimaliseren.

 

Quality Support gebruikt de tools van TTI Success Insights Benelux en beschikt over gecertificeerde consultants.