Op papier, digitaal of online!
Submenu

Digitaal Dashboard

Onze heldere rapportages geven een duidelijk beeld van de kwaliteit van uw telefonisch visitekaartje. Van onze relaties horen wij vaak dat we uitblinken in toegankelijkheid van de rapporten, de logische indeling en de verhelderende grafische weergave. Ook de trendanalyses die wij automatisch maken als er meerdere onderzoeken hebben plaatsgevonden geven in één oogopslag de ontwikkeling van de telefonische bereikbaarheid weer.

 

Volledig vernieuwd digitaal dashboard

Als onderdeel van de rapportage opties hebben wij onlangs ons digitale dashboard volledig vernieuwd. Bekijk nu uw onderzoek ook online. U ontvangt van ons een inlognaam en wachtwoord zodat u via elke willekeurige computer met een Internet verbinding de resultaten van de Telefoon Kwaliteit Analyse kunt inzien. Vanzelfsprekend is deze website goed beveiligd en hebben derden geen toegang tot uw resultaten. Organisaties die periodiek of continu onderzoek laten verrichten krijgen automatisch een e-mail bericht zodra de meest recente resultaten zijn toegevoegd. Vanzelfsprekend zijn de verschillende onderzoeken eenvoudig met elkaar te vergelijken zodat u in een oogopslag inzicht heeft  in of de lijn stijgend of neergaand is. Ook leiden extreme afwijkingen ten opzichte van de trend tot een e-mail alert zodat de opdrachtgever desgewenst direct maatregelen kan nemen.

 

Toegang

Toegang tot het digitale dashboard krijgt u via de inlog optie op onze website of anders rechtstreeks via www.telefoonkwaliteitanalyse.nl Vraag bij uw contactpersoon uw gebruikersnaam en wachtwoord aan. Mocht u medewerkers ook toegang willen geven tot het dashboard dan kunt u per medewerker de gewenste rechten opgeven zodat u bepaalt tot welke onderdelen ze toegang hebben.

 

Downloads

Nieuw is ook de mogelijkheid om verkorte (A4) rapportages te downloaden van de verschillende onderzoeksonderdelen. Ook de afdelingsresultaten zijn op deze manier per afdeling beschikbaar. Daarnaast is het nu ook mogelijk van ieder gewenst onderdeel de onderzoeksdetails in de vorm van het logboek op te vragen als een te downloaden Excel file.