Betrouwbaar en innovatief toegepast onderzoek voor inzicht in uw performance en wat de klant van u verwacht.
Submenu

Onze missie

Daadkrachtig ondersteunen van uw organisatie bij het verbeteren van de kwaliteit van de klantcontacten.

 

Onze droom

Het is onze droom om van Nederland het meest klantgerichte land ter wereld te maken.

 

 

Wat wij doen?

Wij ondersteunen u in het meten en verbeteren van de kwaliteit van uw klantcontacten. Stuk voor stuk medewerkers met passie voor klantcontactWij onderzoeken, meten, analyseren, adviseren en helpen u bij het verbeteren. Daarnaast heeft Quality Support een ruime ervaring opgebouwd in het succesvol ontwikkelen en implementeren van klantcontact strategieën. Kortom, we stellen vast wat er gebeurt, kunnen (indien gewenst) ook de klant en medewerker naar zijn of haar bevindingen vragen en adviseren u op basis van de uitkomsten van de onderzoeken over mogelijke verbeteringen. Vervolgens helpen wij u om die uit te voeren.

 

Onze kracht

Onze kracht zit in een ervaren team gemotiveerde mensen met veel kennis over klantcontact. Stuk voor stuk medewerkers met passie voor klantcontact. Daarnaast is de combinatie van gedegen onderzoek naar de huidige kwaliteit van het klantcontact, deskundige advisering en onze krachtige verbeterprogramma's uniek in de markt.

 

Betrouwbare partner

Quality Support bestaat inmiddels meer dan 25 jaar en heeft zich in die tijd ontwikkeld tot een betrouwbare en innovatieve dienstverlener. Afspraken nakomen, meedenken en flexibiliteit kenmerken onze werkwijze.

 

Telefoon Kwaliteit Analyse

Inzicht in de kwaliteit van uw telefoonafhandeling. Hoe is het gesteld met uw telefonische performance? Wat kost slechte bereikbaarheid uw organisatie?

Meer info

Contact Center diensten

Geen dikke rapporten maar wel concreet onderzoek, waarmee de sterke en zwakke kanten van de contact center operatie haarscherp in beeld komen.

Meer info

Training
& Coaching

Trainingen en coaching die aansluiten bij het resultaat van het onderzoek en ook een meetbaar resultaat opleveren. De olie voor stroef lopende organisaties.

Meer info

Business games

Business games zijn veel effectiever dan presentaties en veel andere werkvormen. Doe eens mee aan een demo, zo kunt u zelf ervaren dat het een krachtige wijze van ervarend leren is. Lees over de 10 voordelen.

Meer info

Hospitality

Tijdens alle klantcontacten, via welk kanaal dan ook, ontstaat er een beleving over de kwaliteit van dat klantcontact. Dit is van grote invloed op het imago van de organisatie. Streven naar een 9+ klantbeleving?

Meer info