Inzicht in de drijfveren van uw medewerkers.
Haal meer rendement uit uw medewerkers of toekomstige medewerkers
Submenu

TSI profielen door gecertificeerd consultant

Haal meer rendement uit uw medewerkers of toekomstige medewerkers. TSI-Gedragsanalyses verschaffen u binnen een half uur een betrouwbaar en objectief beeld van zowel het natuurlijke gedrag van een bepaalde kandidaat, als het gedragdat hij of zij als reactie op de omgeving vertoont. Iedere analyse levert een unieke rapportage op die uitgaat van de individuele gedragskenmerken van de kandidaat. Dat maakt de TSI-Gedragsanalyse tot hét instrument bij uitstek om meer rendement uit menselijk talent te halen. Er is hier sprake van een win-win situatie: zowel het individu als de organisatie profiteren van het inzicht dat een TSI-Gedragsanalyse verschaft. Medewerkers vinden in hun TSI-Gedragsanalyse een hulpmiddel om grotere persoonlijke effectiviteit te bereiken. De organisatie heeft een sleutel in handen tot effectief peoplemanagement en plukt de vruchten in de vorm van gemotiveerde medewerkers die op hun taak berekend zijn.

 

Leg bloot wat vaak verborgen blijft

De motivatie van mensen om (top)prestaties te leveren neemt toe naarmate zij hun passies, voorkeuren en interesses kwijt kunnen in hun functie of werkomgeving. Omgekeerd, mensen raken gedemotiveerd en gestresst op het moment dat zij in een functie of loopbaan te veel concessies moeten doen. Inzicht in wat mensen werkelijk beweegt, ofwel hun drijfveren, is derhalve van onschatbare waarde voor organisaties die menselijk kapitaal als hun belangrijkste focus zien. Het achterhalen van die drijfveren is echter niet eenvoudig. Vaak is het voor de betrokkene zelf al heel moeilijk om te verwoorden vanuit welk perspectief hij of zij de wereld bekijkt. Niet voor niets spreekt men ook wel over ‘hidden motivators’. De TSI Werkgerelateerde Drijfveren Analyse maakt het u gemakkelijker om door te dringen tot de belevingswereld van een (toekomstige) medewerker. U brengt in korte tijd de drijfveren achter het gedrag in kaart, er ontstaat inzicht waarom iemand de dingen doet zoals hij of zij ze doet. De drijfveren die in de TSI-Werkgerelateerde Drijfveren Analyse in kaart worden gebracht, lenen zich bij uitstek voor toepassingen in een omgeving waar mensen zich ontplooien en moeten samenwerken om een doel te bereiken.

 

Quality Support beschikt over gecertificeerde consultants die u graag meer over deze analyses vertellen. Maak een vrijblijvende afspraak.