Submenu

Wat is E-learning?

Bij e-learning leer je online. Op ieder moment van de dag en op iedere plek kun je inloggen en aan de slag gaan. De leerstof ‘knippen’ we op en bieden we aan in modules. Iedere module bestaat uit 5 tot 10 thema’s (hoofdstukken). De tijd die je met een thema bezig bent, varieert van 12 tot 25 minuten. Een thema sluit je af met een toets om te kijken of de aangeboden leerstof ook duidelijk is. Na afronding van een of meerdere modules ontvang je een certificaat. De e-learning sluit naadloos aan op onze trainingen en metingen.

 

Blended learning

E-learning leent zich uitstekend om toe te passen in combinatie met bijvoorbeeld persoonlijke coaching of met klassikaal trainen. Uitgangspunt hierbij is dat de deelnemer zich zelf de theorie eigen maakt. Vervolgens gaat hij samen met de coach of trainer aan de slag met de daarbij behorende vaardigheden. Het instapniveau wordt een stuk hoger en we besteden in de training zo meer tijd aan vaardigheden. We bieden ook oplossingen aan waarbij er na de e-learning een online individuele training volgt. Je hebt dan online een of meerdere uren privétraining.

 

Telefonie en e-mail

Wij bieden e-learning aan voor professioneel telefoneren en e-mailen. Lees meer over de inhoud van de trainingen.

 

Maatwerk

E-learning is ook zeer geschikt voor maatwerk. We kunnen voor organisaties maatwerkmodules maken. Bijvoorbeeld inhoudelijke kennismodules. Of een module met de afspraken die binnen de organisatie intern gelden. Wij helpen de organisatie om samen een nieuwe module te ontwikkelen.

 

Demo

Wil je ervaren hoe onze e-learning werkt? Vraag een demo aan.

 

Meer informatie?

Lees onze leaflet of neem contact met ons op.