Submenu

Ron Gubbels

 

 

Eigenaar van Quality Support. Passie voor zijn vak, passie voor klantcontact en passie voor hospitality. Dagelijks is hij bij klanten bezig om hun klantcontact te verbeteren. Hij heeft de 'verbetertak' binnen Quality Support opgezet. Dit vanuit zijn jarenlange ervaring als trainer en manager van trainingsafdelingen. Ron denkt met u mee over vraagstukken op het gebied van klantcontact. Hij adviseert om uiteindelijk te komen tot de voor u beste en gewenste oplossing.

 

 

 

 

 

Ons team voor metingen

Alle metingen op het gebied van bereikbaarheid en kwaliteit van het klantcontact worden uitgevoerd door ons team van mystery shoppers, enquêteurs en auditoren. Een professioneel, betrokken en enthousiast team met ruime ervaring in onze metingen. Onze medewerkers worden verdeeld over klantteams, waarbij 2 tot 8 medewerkers werken aan metingen voor één specifieke klant. Ook onze medewerkers worden met grote regelmaat getraind, waarbij kalibreren een vast onderdeel is. Ons vaste team van mystery shoppers en auditoren bestaat uit: Alita, Ans, Brenda, David, Gonnie, Guido, Henriët, Heidemariek, Janny, Lucas, Daan en Sil. Daarnaast werken we met een poule van extra oproepkrachten.

 

 

 

Ons team voor training en coaching

 

Quality Support werkt samen met zelfstandige trainers. Elke trainer heeft zijn eigen specialisme. Wij werken met trainers en trainersacteurs die ruime trainerservaring hebben op het gebied van hospitality, klantcontact op diverse kanalen in diverse branches. Wij adviseren de trainer die het beste past bij uw opdracht en uw organisatie.

 

 

Ons Support Team

 

Ook Quality Support kan niet zonder een Support Team. Support zorgt ervoor dat ieder project goed wordt gemanaged. Margaret en Matine ondersteunen Quality Support op het gebied van planning, kwaliteit en HRM. Matine is verantwoordelijk voor de operatie. Uiteraard staan zij dagelijks klaar voor onze klanten.

 

vlnr.: Matine, Margaret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze samenwerkingspartners

 

Met onze samenwerkingspartners werken wij gericht aan opdrachten. Denk aan specifieke metingen, aan een ronde tafel sessie, een business game voor een specifieke branche, de Dag van de Klantgerichte Overheid. Met gebundelde krachten weten we de juiste kennis over te brengen.