Hier leest u meer over de verschillende TSI assessments tools en kunt u desgewenst voorbeeldrapporten inzien.
Submenu

De TSI Gedragsanalyse

Een natuurlijke leider of meer een observator? Een bemiddelaar of een inspirator? De TSI Gedragsanalyse geeft u een diepgaand inzicht in iemands gedragsstijl. Aan de hand van de DISC gedragsstijlen – Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus – bespreekt u met uw respondent wat zijn of haar toegevoegde waarde is binnen de organisatie. Welke gedragskwaliteiten hij of zij inbrengt. Wat de valkuilen van een bepaalde gedragsstijl zijn en hoe hij of zij graag benaderd wil worden.

 

Er zijn gedragsanalyses beschikbaar voor:

  • Medewerkers (algemeen inzetbaar)
  • Executives
  • Salesmedewerkers
Voorbeeld rapport Gedrag

 

 

De TSI Drijfverenanalyse

Wat beweegt een mens nou werkelijk? Vanuit welke motivatie neemt iemand beslissingen? De TSI Drijfverenanalyse beschrijft de relatieve voorkeur van de respondent voor de 6 drijfveren: intellectueel, zakelijk, esthetisch, sociaal, individualistisch, ideëel. Daarmee haalt u naar boven waar uw respondent plezier en voldoening uit put. En dat geeft u de mogelijkheid om hem of haar te stimuleren zichzelf te motiveren en te ontwikkelen.

Voorbeeld rapport Drijfveren

 

 

Tip: TSI biedt diverse combinatieprofielen aan

Een voorbeeld:

Combineer de Drijfverenanalyse met de Gedragsanalyse in het Persoonlijke Stijl & Motivatie Profiel. Inzicht in gedrag en drijfveren én in de wisselwerking tussen beide domeinen. Inclusief inzicht in de grootste tijdverspillers per gedragsstijl, en inzicht in de betekenis van lage DISC-scores en lage drijfveren scores.

Voorbeeld rapport Persoonlijke stijl en Motiviatie