Submenu

Uw investering

Omdat we met onze opdrachtgevers afspraken willen maken over het rendement van onze trajecten, kunnen we pas een gerichte offerte maken na een uitgebreide intake. Voor deze intake maken wij uiteraard graag een afspraak met u. Hiervoor kunt u onderstaand formulier invullen.

 

Wilt u vooraf een indicatie hebben over de investering in een trainingstraject dan maken wij graag een vrijblijvende, indicatieve offerte. Dit doen wij aan de hand van een kort concreet telefoongesprek of een bezoek om uw wensen te inventariseren.

 

Onze opleidingsspecialist

Ron Gubbels is al ruim 10 jaar aan Quality Support verbonden. Sinds 2017 als eigenaar. Hij heeft in de jaren daarvoor gewerkt als directeur bedrijfsvoering bij LekkerLeven in Arnhem. Een van de opdrachten hier was om het klantcontact te professionaliseren. Daarvoor heeft hij binnen Teleprofs (later SPARQ) een businessunit Training & Assessment opgezet. Ook heeft hij jarenlang als trainer en consultant gewerkt voor klanten als Allianz, Van Lanschot Bankiers, de Politie (0900-8844 en 112), de Rabobank, Eurocross etc. In alle rollen is hij steeds bezig geweest met het optimaliseren van klantcontacten en het ‘leaner’ maken van bedrijfsprocessen. Meten en verbeteren zit bij hem dus in de genen.

 

Een andere specialisme van Ron zijn het geintegreerd inzetten van business games in de trainings- en ontwikkelprogramma's. Lees er hier meer over.

 

Contact

Meer weten of een vrijblijvende afspraak maken?

Vul ons contactformulier in.