Onderzoeken waar het goed gaat en waar het beter kan. Niet weglopen na de rapportage maar samen daadwerkelijk meetbare verbeteringen laten zien.
Submenu

Contact Center Kwaliteit Analyse

 

“Kan de huidige werkwijze (nog) beter en tegen lagere kosten?”

 

Deze vraag wordt ons met enige regelmaat gesteld. Een terechte vraag in deze roerige tijden waar optimale klanttevredenheid en kosten-besparing steeds weer opnieuw gespreks-onderwerpen zijn. Op basis van onze jarenlange ervaring in contact center omgevingen hebben we een nieuw concept voor performance auditing uitgewerkt. Het bestaat voor een deel uit activiteiten die wij al jaren uitvoeren (zoals mystery calling, gesprekskwaliteit beoordelen en hierover adviseren) en er zijn een aantal zaken aan toegevoegd waar onze relaties om hebben gevraagd en die het pakket compleet maken en u helpen daadwerkelijk stappen vooruit te maken.

 

Ons credo

Meten is weten. Dit is ons uitgangspunt in alles wat we doen. Beslissingen dienen te worden gebaseerd op feiten en concrete data. Dus de performance auditen, kwaliteit vaststellen en alleen verdiepen en verbeteren daar waar nodig en waar het effect het grootst is. Een belangrijk uitgangspunt in onze performance audits is om een kernaudit te creëren (een 0-meting). Op basis daarvan bepalen wij de al dan niet benodigde vervolgacties.

 

Wilt u meer weten over deze integrale aanpak?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij maken een plan van aanpak op maat voor u.

 

Download hier onze leaflet.