Betrouwbaar en innovatief toegepast onderzoek voor inzicht in uw performance en wat de klant van u verwacht.
Submenu

Onze missie

Daadkrachtig ondersteunen van uw organisatie bij het verbeteren van de kwaliteit van de klantcontacten.

 

Wat wij doen?

Wij ondersteunen u in het verbeteren van de kwaliteit van uw klantcontacten. Wij onderzoeken, meten, analyseren, adviseren en helpen u bij het verbeteren. Daarnaast is een ruime ervaring opgebouwd in het succesvol ontwikkelen en implementeren van klantcontact strategieën. Kortom, we stellen vast wat er gebeurt, kunnen (indien gewenst) ook de klant en medewerker naar zijn of haar bevindingen vragen en adviseren u op basis van de uitkomsten van de onderzoeken over mogelijke verbeteringen en helpen u om die vervolgens uit te voeren.

 

Onze kracht

Onze kracht zit in een ervaren team gemotiveerde mensen met veel kennis over klantcontact. Daarnaast is de combinatie van gedegen onderzoek naar de huidige kwaliteit van het klantcontact, deskundige advisering en onze krachtige verbeterprogramma's uniek in de markt.

 

 

Betrouwbare partner

Quality Support bestaat inmiddels bijna 25 jaar en heeft zich in die tijd ontwikkeld tot een betrouwbare en innovatieve dienstverlener. Afspraken nakomen, meedenken en flexibiliteit kenmerken onze werkwijze.